Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

OpenHack Göteborg 2017

i3tex är med och sponsrar OpenHack – Coding for Humanity, i Science Park på Lindholmen. Ett hackathon* som börjar fredagen den 6 oktober och pågår till söndagen den 8 oktober.

Eventet är organiserat av den ideella, religiöst och politiskt obundna organisationen Ingenjörer Utan Gränser som med ingenjörskonst och naturvetenskap och entreprenörskap har som syfte att bidra till en bättre värld. Ingenjörer utan gränser bedriver volontärprojekt i världen, seminarier i Sverige och inspirerar unga att bli ingenjörer – något som vi på i3tex vill vara med och stötta.

Syftet med evenemanget OpenHack är att visa personer som är intresserade av att programmera hur de kan bidra till att göra skillnad både på lokal och global nivå med Open Source som huvudverktyg. Syftet är också att visa hur hjälporganisationer, myndigheter och sociala aktörer kan se teknikvolontärer som en viktig del i sitt arbete.

Hackathon är ett evenemang där programmerare träffas för att programmera och inspireras av varandras färdigheter i att skriva kod.

Läs mer här

Arrangeras av i3tex/Ingenjörer utan gränser.