Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Toyota Material Handling bjuder på julinspiration - två talare i toppklass gästar Lindholmen!

Toyota Material Handling sysselsätter idag cirka 100 personer på Lindholmen, med fokus på digitalisering, telematik och automation, för att skapa framtidens logistiklösningar. Eftersom det ger så mycket att befinna sig i ”Europas Silicon Valley” vill Toyota gärna bjuda tillbaka med en julklapp, till alla er som skapar denna fantastiska Science Park.

Därför har Toyota bjudit in två av Sveriges främsta och mest inspirerande föreläsare, Kajsa Bergqvist, mångfaldig guldmedaljör i olika mästerskap, världsrekordhållare och expertkommentar och Olof Röhlander pingisspelaren som blev mental tränare och erhållit priset årets talare ett flertal gånger.
 
Förändra ditt liv, bli inspirerad, koppla av från julstressen en stund och kom till Lindholmen Conference Center tillsammans med Toyota en stund mellan 08.15-10.30 den 8/12. Det finns 500 tillgängliga platser och eventet är kostnadsfritt, en julklapp från Toyota Material Handling 

Anmäl dig redan idag

Anmälan stänger kl 08.00 torsdagen den 7e dec. 

Kajsa Bergqvist

Kajsa är en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna. Hon har levt med utmaningen att om och om igen prestera på topp och var under många år en av världens bästa höjdhoppare. Men 2004 förändrades allt. När Kajsa på en höjdhoppsgala i Båstad slet av sin hälsena trodde de flesta att karriären var över. Men den vilja och envishet som en gång tagit Kajsa till toppskiktet, gjorde att hon nu istället mobiliserade kraft att ta sig allra högst upp, och bli bäst i världen - mot alla odds och läkarrekommendationer.

Prestera på topp
Kajsa delar under föreläsningen med sig av sina tankar och funderingar kring vad som krävs för att prestera på topp och maximalt utnyttja sin kapacitet, och hur hon genom sin öppenhet för förändring lyckades bemästra den motgång som alla trodde var slutet på hennes karriär.

 

Olof Röhlander

Olof Röhlander är en prisbelönt professionell föreläsare, utbildare, licensierad mental tränare och certifierad coach. Han har bland annat fått pris som årets föreläsare och är även författare till bästsäljande böcker som "Det blir alltid som man tänkt sig", "Bli en vinnarskalle: handbok i mental träning" och "Konsten att njuta av livet: och ändå få saker gjorda". Olof är en av få föreläsare som årligen gör hundratals bejublade föreläsningar inom näringslivet.

Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda
Som mental tränare och coach talar Olof Röhlander om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp mål. Orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska. Hans föreläsning kommer att handla om personlig utveckling, hur man tränar tankar, känslor och attityder.

För mer info kontakta: 
Ann Nilsson

 

Hälsar 

tmh-logo_lo.jpg

Arrangeras av Toyota Material Handeling.