Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

AI Transformation Day

Rapporter drar upprepade gånger samma slutsats: anledningen till att organisationer inte lyckas med AI handlar inte om teknik, det handlar om organisation, kultur och tänkesätt. Att tänka igenom din organisation för att integrera AI som en naturlig del av ditt företag är nyckeln till att förvandlas till AI-redo - vad vi kallar AI-omvandlingsresa. Detta kräver en systematisk och helhetssyn som inte bara tittar på data och den teknik som AI kräver utan också organisation, operativ modell, processer, utbildning, ekosystem, strategi och kanske viktigast tänkesätt.

Morgonen är öppen för allmänheten och börjar med en introduktion av hur man integrerar rätt sätt att tänka på AI i din organisation, och det kommer att få talare att prata om hur man ska ta itu med detta viktiga ämne. Denna session är öppen för alla och alla som är intresserade och vi skulle vilja se så många av er där som möjligt!

På eftermiddagen kommer vi att vara mer praktiska och erbjuda workshops tillsammans med våra partners. Denna del är endast öppen för våra partners och kommer att vara en bra introduktion till hur du arbetar med AI-transformation i praktiken.

Häng med ​​den 21 april klockan 8.30 för att starta din AI Transformation-resa!

Detta event kommer att hållas på engelska.

Läs mer och anmäl dig här

Arrangeras av AI Sweden.