Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

A Society - Vårens sista partnerfrukost - 14 juni 2019

Är du en befintlig partner, en konsultchef, eller en konsult inom IT, teknik, finance, civil, eller life science som funderar på att bli GIG:are? Ta tillfället i akt och besök A Societys Göteborgskontor på säsongens sista partnerfrukost den 14:e juni!

Vi på A Society arbetar aktivt för att hålla en nära relation till våra partners, såväl befintliga som nya. Vi vill därför bjuda in dig på frukost.

Vare sig du vill prata om branschen som helhet, ta del av nya uppdrag eller bara är nyfiken på den nya GIG-marknaden! Varmt välkomna till oss A Societys partnerfrukost. Vårens sista frukost blir den 14:e juni. I höst kör vi igång med frukost första fredagen i varje månad. Inbjudan är stående, där du är välkommen att delta när du har möjlighet.

Om ni är intresserad av Finance få du chansen att träffa Camilla Ternstedt som har fått uppdraget att starta A Societys nyaste verksamhetsområde och kommer då att bygga upp kundbas och leveranskapacitet för uppbyggnad av området. Camilla kommer att hålla en kort dragning om Finance i samband med frukosten, där får ni också en chans att ställa frågor till henne!

Anmäl dig via mittgig@asociety.se och nämna gärna att du hittade oss via Lindholmen Science Park! Meddela eventuella allergier och specialkost vid anmälan, samt hur många ni blir i sällskapet!

Arrangeras av A Society.